Kwaliteit

DON’T GUESS, MEASURE.

It’s all in the details

Quality is the best business plan

Wij managen kunststof afvalstormen en eventuele overschotten uit productieprocessen van onze leveranciers en afnemers. Door deze over te nemen en voor te bereiden voor een andere product of verwerker. Hiervoor is het noodzakelijk dat de vorm en reinheid van het materiaal op het gewenste niveau wordt gebracht, zodat van deze gerecyclede materialen opnieuw een zo hoogwaardig mogelijk eindproduct gemaakt kan worden.

Om te dit te kunnen beoordelen, testen en analyseren wij de secundaire grondstoffen en vergelijken wij deze met de gevraagde specificaties van onze afnemers. Denk hierbij aan specificaties met betrekking tot technische eigenschappen, kleur en geur. Ook de vorm van het materiaal (bijvoorbeeld maalgoed of granulaatkorrel) behoren tot de specificatie. Op basis van deze specificaties wordt het recept voor de samenstelling en kwaliteit van de secundaire grondstof bepaald en aan de afnemer aangeboden.

The first impression

De verpakking (bijvoorbeeld in big bags of een silo) is een belangrijk onderdeel van onze kwaliteit.

De juiste verpakking is tevens bepalend voor een optimale inzet in het proces van onze afnemers. Denk hierbij aan de transport en opslag voorzieningen.

De juiste verpakking draagt daarnaast bij aan de veiligheid, orde en netheid zowel bij ons als bij onze klanten.